NEA ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SKIL!

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Μουσείο Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή έγινε η τελετή απονομής των Home Improvement Awards 2024 από την Karydakis Media και η SKIL βραβεύτηκε στην κατηγορία μηχανήματα κήπου μπαταρίας. Το βραβείο πήρε η χλοοκοπτική μηχανή με κωδικό GM1E0150BA αφού αναγνωρίστηκε για την καινοτόμο τεχνολογία της και την εξαιρετική απόδοση της. 

Τα Home Improvement Awards διοργανώνονται από την Karydakis Media και είναι ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της προϊοντικής καινοτομίας και της δημιουργικότητας στην επικοινωνία για τον κλάδο των εργαλείων και μηχανημάτων, των χρωμάτων, των δομικών υλικών και του εξοπλισμού βελτίωσης και διαμόρφωσης για το σπίτι και τον κήπο. Διοργανώθηκαν για δωδέκατη χρονιά, αποτελώντας μετεξέλιξη του θεσμού DIY Προϊόντα της Χρονιάς. Στη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν 178% περισσότερες συμμετοχές σε σχέση με το 2023, κάτι που επιβεβαιώνει την δυναμική του θεσμού. Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν Gold, Silver και Bronze Awards στις εξής κατηγορίες: Power tools - Μηχανήματα κήπου μπαταρίας – Χρώματα – Βερνίκια – Στεγανωτικά - Κόλλες / Συγκολλητικά – Δάπεδα – Τοιχοποιία - Εξοικονόμηση ενέργειας – Καινοτομία – Sustainability - Design & Συσκευασία - Social media Above the line καμπάνια - Below the line activity (incl. In store promotion) – CSR. 

Ευχαριστούμε όλους εσάς για τη συνεχή υποστήριξη. Το βραβείο αυτό αποτελεί άλλη μία απόδειξη ότι η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. επιδιώκει συνεχώς να προσφέρει τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στην αγορά και στους συνεργάτες της. 

Ακολουθήστε τα Brands μας